NOU CURS

Formació per a instructors: aprèn a construir i dissenyar experiències d'aprenentatge basades en la simulació.

QUÈ ÉS LA SIMULACIÓ?

La simulació en salut contribueix a prevenir els errors humans i ajuda els professionals en el seu procés de millora.

A QUI S'ADREÇA?

Es dissenyen programes a mida per un ampli ventall d’agents com les persones, els professionals, les institucions i l’empresa.

JO M'ENTRENO


Entrenar permet als professionals evitar errors i ser millors. Esportistes, castellers, pilots… I ara també professionals de la salut.

BLOG

Una nova enquesta analitza les experiències dels pacients en relació amb els errors mèdics Una nova enquesta analitza les experiències dels pacients en relació amb els errors mèdics Dimarts, 10 Octubre 2017 L’Institute for Healthcare Improvement fa públics els resultats de la nova enquesta realitzada a 2.500 adults nord-americans en relació amb els erros mèdics i la seguretat dels pacients. Aquesta enquesta va ser realitzada per NORC del 12 de maig al 26 de juny de 2017 i se suma a una altra consulta de 1997 realitzada per la National Patient Safety Foundation (NPSF), que...
El 4D Health participa al 54 Congrés SECOT amb  intervencions sobre la metodologia del treball amb simulació El 4D Health participa al 54 Congrés SECOT amb intervencions sobre la metodologia del treball amb Divendres, 29 Setembre 2017 En aquest sentit, des del 4D Health s’ha posat l’accent en la metodologia de treball amb simulació, parlant, d’una banda, de com crear una experiència d’aprenentatge amb simulació i, d’altra, sobre la metodologia de reflexió a través de simulació.